Before

Hulpkracht

Hou je er van om te werken in de horeca? Een jong bedrijf met een klein team te helpen groeien tot een van de populairste en grootste uitgaansgelegenheden van Lelystad en omstreken. En houd je er van om met gasten te werken en het hen naar hun zin te maken. Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken.

We zijn op zoek naar een hulpkracht voor ongeveer 10 à 20 uur in de week tijdens de avonduren en weekenden.


De functie:

Als hulpkracht werk je met collega’s samen op de drukste momenten van de week. Samen met je collega’s bezorg jij de gasten een leuke avond. Er wordt verwacht dat je alle activiteiten aankunt, van glazen ophalen tot bedienen van klanten aan de bar of in de rest van ons centrum. Je krijgt de mogelijkheid jezelf op te werken om uiteindelijk (delen van) een avond alleen te draaien.

Functie eisen:

  • 18 jaar of ouder
  • Gastvrij, flexibel, communicatief vaardig, rekenvaardig, verantwoordelijk, doortastend, collegiaal / solidair, sociaal vaardig
  • In het bezig van een certificaat Sociale Hygiëne (pre, geen verplichting)
  • Horeca-ervaring (pre, geen verplichting)

Denk jij dat je de persoon bent die wij zoeken stuur dan je cv en sollicitatiemail naar sollicitatie@TheWizardsLelystad.nl (pre) of download hier het sollicitatieformulier en stuur deze naar ons op.